Tickets

Podium De Kelder is sinds kort overgestapt op een nieuwe ticketingsysteem genaamd Ticketscript.

Alle tickets die u eerder heeft gekocht blijven gewoon geldig.
Voor Ticketscript hoeft u geen account aan te maken, via de ticketlink bij het concert of via onze kassa bij Ticketscript kunt u heel gemakkelijk in vijf stappen uw kaarten bestellen.
Klik hier voor onze kassa bij Ticketscript

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen tussen een e-ticket om te printen of een mobile ticket. Beide zijn voorzien van een unieke barcode die wij bij de entree kunnen scannen. Hiermee krijgt u eenvoudig en snel toegang tot de betreffende avond. Er worden per ticket servicekosten berekend. Voor de meeste evenementen kan u maximaal 20 kaarten bestellen.

Heb je vragen over het Ticketsysteem? Ticketscript staat 24/7 voor je klaar. De meest gestelde vragen zijn alvast beantwoord op hun website. Heb jij een vraag die daar niet bij staat, stuur ze dan een supportformulier. Ze zijn het beste bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur. Voor de meest gestelde vragen en/of het supportformulier klik hier

Voorverkoopadressen
Velvet verkoop nog steeds kaarten voor Podium De Kelder, Primera komt als voorverkoop adres te vervallen. Voor sommige feestjes verkopen wij ook kaarten via DJ Guide, Guestzone, Partyflock en FresFM.


Koop hier kaarten