programma
Donderdag
26
11
2 Meter Sessies met Michael Prins

De enige echte 2 Meter Sessies naar Amersfoort! Met muziek van Michael Prins.

Muziek en interview gecombineerd bij de 2 Meter Sessies! Jan Douwe Kroeske, bekend van 'Langs De Lijn' ontdekte deze gouden combi bij toeval. Hij interviewde in 1987 Neil Finn van Crowded House en ontketende een spontane jam-sessie waarbij hij ook nog eens de juiste vragen stelde om tot de ziel van Neil door te dringen: de geboorte van de 2 Meter Sessies.

Zo'n 1550 sessies op radio en televisie en 27 jaar verder heeft Jan Douwe de grootheden aan zijn tafel gehad als Radiohead, Tori Amos, James Taylor, Coldplay, Fink en James Vincent McMorrow.

Afgewisseld met de mooiste fragmenten vertelt Jan Douwe zoals alleen hij dat kan over de magische, mooie, hilarische, ontroerende en soms ook verdrietige momenten die hij meemaakte tijdens de sessies. Zoals Jan Douwe het zelf graag zegt: "Je kunt de neusharen van Thom Yorke tellen. Zo dichtbij komen we."

Deze 2 Meter Sessie wordt begeleid door muziek van Michael Prins. Niet alleen zal Michael zijn mooiste liedjes spelen, ook zal hij vertellen over zijn favoriete 2 Meter sessie.
Oude en nieuwe opnames, in beeld en geluid, én een spraakmakende live artiest. Deze avondvullende multimediale voorstelling is niks anders dan muziekbeleving van de bovenste plank!

Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30

http://www.2metersessies.nl/


Koop hier kaarten voor 2 Meter Sessies met Michael Prins