programma
Zaterdag
24
10
FLUOR: Muzikantendag On Tour

Laat je ontdekken!

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.

Feedback en advies
Wil je je demo pluggen, dan kan je terecht bij één van de vijftig kopstukken uit de muziekindustrie. Op de dag zelf is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gesprek met vertegenwoordigers van onder meer 3FM/Serious Talent, Agents After All, Sony Music, Universal Music, 3voor12, OOR, HP/De Tijd, nu.nl, Massive Music, Pinguin Radio, NPO Radio 2 en ADE Beats. Naast de demospreekuren kunnen muzikanten ook terecht bij één van de promospreekuren met specialisten van onder meer OOR, Herman Brood Academie, Piece of the Puzzle en Velser Herrie. Ook de auteursrechtenorganisaties Buma en Sena zijn aanwezig voor persoonlijk advies. En bij Artist on the Road kun je je rider laten checken.

Tickets
Kaarten kosten €10,- en zijn binnenkort te koop via www.ticketmaster.nl of via de bekende voorverkoopadressen. Ben je lid van Buma of Sena? Dan kun je gratis naar binnen. Meld je aan via de site van de betreffende organisatie.

De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl en 3FM/Serious Talent, met medewerking van Musicmaker, Interface en FLUOR.

www.muzikantendag.nl