programma
Zaterdag
12
12
FLUOR: DI-RECT

Vier exclusieve clubshows van DI-RECT!

Een live show van DI-RECT heeft altijd de energie van een jonge honden band. Terwijl de band dit alweer 15 jaar aan de Nederlandse top staat met een paar radio en live klassiekers in de achterzak.

In augustus gaf de band nog een groots jubileumconcet op het strand van Scheveningen. In december doet de band een kleine tour langs een viertal podia, waar FLUOR er een van is. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze geweldige Nederlandse band een geoliede machine die over het podium raast. Met DI-RECT kan je rekenen op een feestje vol adrenaline met knallende alternatieve rock.

DI-RECT bestaat uit Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken.

Combiticket Restaurant De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor € 35 kun je een combiticket kopen, waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (de keuze bestaat uit vis, vlees en vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond en ligt tegenover FLUOR. Verwacht heerlijke en gezonde maaltijden die snel op tafel staan zodat je nog de hele avond voor je hebt. 
Zowel combitickets als gewone tickets zijn via onderstaande ticketlink verkrijgbaar.


Deze show is uitverkocht