programma
Donderdag
10
12
Fluor: John Coffey

Besnorde Punk-Rock

Het goede nieuws is hier! Na een jaar van relatieve rust en vrede is John Coffey terug met hun derde album: The Great News! De eindeloze stroom aan positieve energie die de band de afgelopen jaren op het podium bracht is nu samengevoegd in 11 nieuwe songs, waar het zweet, spanning en inspiratie van afdruipen.

The Great News werd in de zomer van 2014 opgenomen in de Mailmen Studio in Utrecht met producer Matt Goldman (VS). De keuze voor Goldman was evident; Met zijn werk voor bands als The Chariot en Underoath bleek hij een meester in het vangen van pure energie en live dynamiek. De samenwerking tussen John Coffey en Goldman heeft geresulteerd in een album dat stuwt, kraakt en piept, maar nooit het pakkende liedje uit het oog verliest. Een kruitvat van rauwe energie waarin de melodie regeert. Een unieke combinatie van intense schreeuwpartijen en ingetogen zanglijnen.

Met meer dan 130 shows, festivals als Lowlands en Vans Warped Tour en uitverkochte clubs in Nederland en Duitsland vormde 2013 het doorbraakjaar voor John Coffey. De release van hun tweede album Bright Companions zorgde voor een vernieuwde punkrock-hoop in de lage landen. Schreeuwende menigtes en podiumbeveiligers in de hoogste staat van paraatheid vormde week in, week uit het toneel waarop John Coffey dienst deed.

John Coffey: “Het was weer een monsterbevalling, maar het goede nieuws is: de plaat is af! Na het einde van de Bright Companions Tour in 2013 moesten we toch gewoon weer het oefenhok in en opnieuw beginnen. Dus hebben we ons opgesloten en de liedjes geschreven die we zelf het liefst wilden horen. De bottomline is dat we muziek maken waar we van houden en onze eigen verhalen vertellen. Of het nu gaat om persoonlijke keuzes (Echo), de paradox tussen muzikant en entertainer (Heart of a Traitor) of “gekkies” in de maatschappij (All Horses).”

Combiticket Restaurant De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €31,50 kun je een combiticket kopen, waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (de keuze bestaat uit vis, vlees en vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond en ligt tegenover FLUOR. Verwacht heerlijke en gezonde maaltijden die snel op tafel staan zodat je nog de hele avond voor je hebt. 
Zowel combitickets als gewone tickets zijn via onderstaande ticketlink verkrijgbaar.


Koop hier kaarten voor Fluor: John Coffey