programma
Zaterdag
31
10
FLUOR: Causes

Utrechtse indie band Causes komt naar Fluor.

Sinds Rupert Blackman Londen verliet voor utrecht, is het leven van de Engelse singer-songwriter één groot avontuur. Nadat hij letterlijk van straat werd geplukt om zijn eigen plaat op te nemen, is Causes zijn nieuwe bestemming.

Samen met Jan Schröder, Simon Böling-Messing en Robert Pronk begon hij in Utrecht zijn nieuwe indie band. In oktober 2014 werd de debuut single "Teach Me How To Dance With You" uitgebracht, dit nummer komt op het eerste album van de band. Voor het album wordt samengewerkt met de Engelse producer Ian Grimble, die onder andere verantwoordelijk is voor het geluid van vands als Daughter en Mumford & Sons. 

Het nieuwe album van Rubert Blackman klinkt absoluut niet als Rubert Blackman. Dat is omdat het niet Rupert is, maar Causes. Een nieuwe band, met een nieuwe naam, en een nieuw geluid.

Combiticket Restaurant De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €30,00 kun je een combiticket kopen, waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (de keuze bestaat uit vis, vlees en vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond en ligt tegenover FLUOR. Verwacht heerlijke en gezonde maaltijden die snel op tafel staan zodat je nog de hele avond voor je hebt. 
Zowel combitickets als gewone tickets zijn via onderstaande ticketlink verkrijgbaar.


Koop hier kaarten voor FLUOR: Causes